Vonck professzor L. Ron Hubbard hagyatékának hatalmas méretéről és kiterjedéséről beszél. Véleménye szerint „L. Ron Hubbard üzenete az, hogy hozz békét a világnak, add vissza az erkölcsösséget a világnak, segíts az embereknek, ahogy csak tudsz, tiszteld őket akként, akik és amik”. L. Ron Hubbard hozzájárulásáról azt mondja, hogy „erre van szüksége a 21. századnak: új álmokra, új célokra az életben és az egymás iránti tiszteletre”.

VIDEOÁTIRAT:

L. Ron Hubbard üzenete az, hogy hozz békét a világnak, add vissza az erkölcsösséget a világnak, segíts az embereknek, ahogy csak tudsz, tiszteld őket akként, akik és amik. És ez valami újat hoz létre, és erre van szüksége a 21. századnak, új álmokra, új célokra az életben és az egymás iránti tiszteletre.

L. Ron Hubbard hagyatékát bizonyos szempontból az emberek össze fogják hasonlítani más dolgokkal, és egyesek számára olyan lesz, mint a Biblia vagy a Talmud vagy akármi, mert a szavai le vannak írva, ő írta le őket, így örökké fenn fognak maradni.

Olyan sok mindent látott, annyi mindent írt, hogy az bámulatos. Sokaknak, hogy ugyanezt megtegyék, három életre lenne szükségük.

Ron Hubbard hozzájárulása nem egy, hanem számos hozzájárulás. Számomra az a leginkább szembetűnő, ha megnézzük a Szcientológia mozgalmat, hogy a Ron Hubbard által létrehozott eszközökkel segítenek az embereknek. Vannak drogellenes programok, programok a jobb tanuláshoz, programok a rehabilitációhoz, tehát mindenre van megoldás. Így ez egy nagy hozzájárulás.

L. Ron Hubbardra sok minden miatt fognak emlékezni, és azt hiszem, ez egy nagyon egyéni kérdés, nagyon személyes kérdés, mert azoknak, akik rehabilitációs központokban vannak, és Ron Hubbard eszközeiben részesülnek, az lesz számukra a legfeltűnőbb. A drogellenes programokat használóknak pedig az lesz a legfeltűnőbb. Ezért mondtam, hogy Ron Hubbard olyan sok dolgot alkotott olyan sokféle embernek, hogy mindenki talál benne valamit.

A Szcientológia mozgalom nagyobbá és nagyobbá fog válni, nem csupán műveinek az értéke miatt, de a figyelem miatt is, amit kap. Mert az emberek egyre érdeklődőbbek: „Mi ez a mozgalom? Miről szól?” Az emberek olvassák a könyveket, és egyre több és több ember fogja olvasni őket. Még egy Szcientológia-egyházba is elmennek, és bemennek, hogy megnézzék, mi történik ott.

DOKUMENTUM LETÖLTÉSE