A Szcientológia Egyház Inglewood avatóján elmondott beszédében Cecil „Chip” Murray tiszteletes, a Los Angeles‑i Első Afrikai Metodista Episzkopális Egyház korábbi feje, a Dél‑kaliforniai Egyetem Vallástudományi Tanszékének professzora, elismerését fejezte ki a Szcientológia alapítója, L. Ron Hubbard és a Szcientológia Egyház irányában: „Barátaim, ez az új egyház lehetőséget ad a változásra. Bátorítom önöket, a közösséget, hogy használják ki ezt a lehetőséget. L. Ron Hubbard igazi zseni volt, aki képes volt arra, hogy ezt mondja: »Ez a probléma, ez a megoldás, és itt vannak annak részletei, hogy hogyan juthatsz el ehhez a megoldáshoz«. Ezt a palotát L. Ron Hubbard építette.

Ő a lélek építőmestere, az álmok tervezőmérnöke. A mi feladatunk az, hogy jól használjuk, ami nekünk adatott. Rendkívül hálás vagyok önöknek mindazért, amit ma elhoztak nekünk. Isten áldja mindnyájukat!”

VIDEOÁTIRAT:

Nagy örömömre szolgált, hogy az elmúlt 3 évtizedben az egyház számos tagjával dolgoztam együtt. Így tudom, hogy végre vannak eléggé elkötelezett egyének, akik elég bátorsággal és elég lelkierővel rendelkeznek ahhoz, hogy kitartsanak, és ezt a várost és a világot egy jobb hellyé tegyék. Új világra van szükségünk.

Ennek eléréséhez új mentalitásra van szükség. Az új világban nem lehetnek olyan emberek, akik mentalitása korlátozott, hanem csak szabad gondolkodás lehet. Az új világ nem lehet pusztán a fogyasztók világa, akik lakják az építményeket, hanem a termelőké kell legyen, akik létrehozzák az eleddig nem létező dolgokat. A Szcientológia Egyház és az önök tevékenysége valóban lehetővé tesz egy jobb világot.

Megfigyeltem, hogy a Szcientológia nagy sikere részben ennek köszönhető: A teljes személlyel foglalkozik. Holisztikus. Nem a részekre figyel. Az emberi tapasztalat egészével foglalkozik, hogy a legjobb önmagunk válhasson szabaddá. Szabadnak lenni azt jelenti, hogy szabadon tanulhatunk, szabadon képződhetünk. Azt, hogy megszabadulhatunk az életünkben uralkodó negatív dolgoktól. Azt, hogy szabadon megismerhetünk bármit. Az új önmagunkat.

Barátaim, ez az új egyház lehetőséget ad a változásra. Bátorítom önöket, a közösséget, hogy használják ki ezt a lehetőséget. A költő szakadatlanul felszólít minket: „Építs még több pompás palotát, ó én lelkem!” Ezt a palotát L. Ron Hubbard építette. Ő a lélek építőmestere, az álmok tervezőmérnöke. A mi feladatunk az, hogy jól használjuk, ami nekünk adatott. Rendkívül hálás vagyok önöknek mindazért, amit ma elhoztak nekünk.

Isten áldja mindnyájukat! És ne feledjük, hogy álmaink megvalósításának legjobb módja az, ha felébredünk!

DOKUMENTUM LETÖLTÉSE