Egy olyan világméretű probléma, mint a kábítószer-fogyasztás, világméretű megoldást igényel.

A Szcientológia Egyház és a szcientológusok ezért finanszírozzák Az igazság a drogokról programot, a világ egyik legnagyobb nemkormányzati drogfelvilágosító és -megelőzési kezdeményezését. A drogmentes élet népszerűsítése érdekében a nonprofit, közhasznú Drogmentes Világért Alapítvány tényekkel teli, nagy hatású oktatási anyagokat terjeszt milliószámra az iskoláknak, közösségi csoportoknak és kormányzati intézményeknek világszerte. Az igazság a drogokról program 25 év tapasztalattal rendelkezik a drogmegelőzés területén, és ennek alapján sikerült megoldania azt a problémát, hogy hogyan lehet hatékonyan kommunikálni a gyerekeknek és a fiataloknak a droghasználat árnyoldalait egyénileg és tömegkommunikációs eszközökön keresztül.

Ugyanis ha a fiataloknak bemutatjuk a kendőzetlen tényeket arról, hogy a drogok mire képesek, sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy önszántukból elutasítják őket. Ezért nagy az igény Az igazság a drogokról anyagokra mint oktatási eszközre az iskolákban, a bűnüldöző szerveknél és a közösségek által létrehozott szervezeteknél. Eddig több mint 62 millió tájékoztató füzetet osztottak szét, és a társadalmi célú hirdetések eddig több mint 260 millió nézőhöz értek el 123 országban.

JELEN KULTÚRÁNKBAN A LÉTEZŐ LEGPUSZTÍTÓBB ELEMEK A DROGOK.

L. Ron Hubbard e területen végzett kutatásai páratlan drogrehabilitációs megoldásokhoz vezettek. Mindez arra indította az Egyházat és a szcientológusokat, hogy életre hívják „Az igazság a drogokról” elnevezésű nemvallásos programot, amelynek keretein belül már több mint két évtizede dolgoznak azon, hogy emberek millióival ismertessék meg a drogokkal kapcsolatos igazságot.

Az Egyház és a tagjai elkötelezettek arra, hogy felvilágosítással vessenek véget a drogfogyasztásnak, és részvételre szólítanak fel minden olyan embert, akinek szintén célja egy kábítószermentes világ létrehozása.

NÉZZE MEG A DROGMENTES VILÁGÉRT TÁRSADALMI CÉLÚ ÜZENETEKET

További információk Az igazság a drogokról és a Szcientológia Egyház által a drogmentes világ létrehozásáért támogatott nemzetközi programok témájában itt találhatók:

DOKUMENTUM LETÖLTÉSE