Youngblood tiszteletes a Szcientológia Egyház által felkínált segítséggel kapcsolatos személyes tapasztalatairól beszélt, és méltatta L. Ron Hubbard tanításait, melyek felgyújtják a tudás fényét. Köszöntőjében azt mondta, hogy az új Harlemi Szcientológia Egyház „egy jelzőfény [...] jelen időnk háborgó tengerén”, majd hozzátette: „Legyen ez egy hatalmas világítótorony Harlem és szeretett városunk minden kerülete számára!”

VIDEOÁTIRAT:

Ahogy mi mondjuk, a keresztény írások Istenének útjai kifürkészhetetlenek. Az ő akarata nemcsak a földrengés dühében mutatkozik meg, de a nyugalomban és a csöndben is. Volt egy idő, amikor én, a gyülekezetem fő gondozója, fejjel belerohantam a szükség falába.

A gondozónak szüksége volt némi gondozásra, és csak ritkán, ha valaha is, van olyan, hogy a gondozottak hajlandóak vagy képesek arra, hogy viszonozzák vagy visszaadják a gondozást, amit kaptak. Testvéreim, az erőm legyengült, a bennem lévő tűz kiégett, a terheim nyomasztóak voltak.

Egyik nap odajött hozzám pár hívőm, akik szcientológusok. Szeretettel és meggyőzően azt ajánlották, hogy legalább vizsgáljam meg… ne a híreszteléseket figyeljem, hanem vizsgáljam meg magamnak L. Ron Hubbard technológiáit.

Elvégeztem a Méregtelenítő programot. Kaptam Dianetika-auditálást. És tanfolyamokon szembenéztem a múltammal: mindazon dolgokkal, amit velem tettek, és mindazokkal, amiket én magam tettem. És az emberek elkezdték észrevenni rajtam a ragyogást. A ragyogásom KEZDETT VISSZATÉRNI!

És ismeritek a kérdést. Nem ismeritek a kérdést? „Mit csinálsz? Olyan jól nézel ki. Olyan békésnek.”

És mulasztás lenne, ha nem ismerném el azt, akinek kijár az elismerés. Ahogy anyám tanította: „Légy elég nagy, hogy megadd másoknak a kijáró tiszteletet.” Ma pedig arról teszek tanúságot, hogy a Szcientológia L. Ron Hubbard technológiájával megszabadított engem néhány rendkívül kusza cucctól.

A technológia már csak azzal is segített, hogy megnevezett néhány démont, mint például az engramokat! És azt tanultam, hogy a démonok megnevezése az első lépés a Clearré válás felé. A világ szebb, amikor a fényed ragyog. És önök, a Szcientológia Egyház, ma Harlemben egy ragyogó fény.

L. Ron Hubbard technológiája egy alapvető típusú oktatást ad. Ugyanis ő megértette annak értékét, hogy az emberek nyelvén szólunk.

A Biblia, amelyből olvasok és prédikálok, azt mondja: „Hétköznapi emberek boldogan hallgatták őt.” És Ron úgy írt, hogy mindannyian meg tudjuk érteni.

Az ő tanításaival kigyúl a tudás fénye, és ahogy haladsz, egyénként egyre növeled a fényerődet, amíg már több igazságot látsz a világban, mint azelőtt.

Tehát igen, keresztény ember vagyok, és hálát adok Istennek most, ezért a napért, ezért a technológiáért, amely L. Ron Hubbard hagyatéka az emberek számára. Igen. Istennek legyen hála L. Ron Hubbard életéért, lelkéért és hagyatékáért.

A Szentírás azt mondja: „Menj ki a világba!” És szcientológus felebarátaim odakint hihetetlenül komolyan veszik a munkájukat. A szcientológusok olyanoknak segítenek, akiket soha nem láttak, akikkel talán soha nem találkoznak, és kiknek nevét soha nem fogják megtudni.

Mikor pedig elérték a változást, a szavak testet öltenek, és többé már nem üres hangok. Akkor és csakis akkor lesz a feltámadás valóság, nem csupán egy lehetőség.

Így most, ennek az álomnak a megvalósulásakor, a mai napon, ez az ideális Szcientológia-egyház és közösségi központ egy jelzőfény, a remény tornya jelen időnk háborgó tengerén. A mai nap az elvetett mag hasonlatát juttatja eszünkbe.

Mert ha öntözzük a megfelelő talajba vetve, nézzük meg, mivé válik! Lássátok hát ezt az ideális orgot, mely kivirágzott előttünk! Legyen ez egy hatalmas világítótorony Harlem és szeretett városunk minden kerülete számára!

Köszönöm szépen, és köszönet L. Ron Hubbardnak.

DOKUMENTUM LETÖLTÉSE